جراحی شکم
جراحی شکم نیز یک جراحی های زیبایی محسوب می شود. که به آن آبدومینوپلاستی نیز گفته می شود. این عمل بر روی شکم، زیر شکم و پهلو ها انجام ی شود. البته جراحی شکم برای کسانی که بعد از بارداری شکم افتاده پیدا می کنند نیز بسیار مناسب می باشد.
بعضی از چربی های شکم با رژیم های مختلف آب نمی شوند این چربی ها به دلیل زمان طولانی که در بدن شما موجود بوده اند سفت شده و آب کردن آن ممکن نیست و لازم است برای از بین بردن آن حتما جراحی شکم انجام گیرد.آبدومینوپلاستی به روشی می گویند که در آن پوست اضافه شکم جدا می شود و چربی های اضافه شکم را تخلیه می کنند.با این عمل شما می توانید شکم کاملا صافی داشته باشید. زمان انجام این عمل بین 1 تا 5 ساعت می باشد و در این عمل لازم است تا فرد بیهوشی کامل را تجربه کند.
کارهای که قبل از جراحی شکم باید انجام دهید
اگر تصمیم خود را برای این جراحی گرفته اید لازم است پیش متخصصین این کار مشاوره ببینید و پزشک آزمایشات شما را برای این کار انجام دهد تا مانعی برای این کار وجود ناداشته باشد.
- شما نباید سابقه جراحی شکم داشته باشید.
- مشکلات قلبی نداشته و از داروی خاصی استفاده نکنید.
- از سیگار و قرص آسپرین یک ماه قبل عمل استفاده نکنید.
انواع روش های جراحی شکم
روش های جراحی شکم متفاوت می باشد و با توجه به شرایط هر فرد پزشک به او می گوید که کدام روش برای آن مناسب تر می باشد. این تصمیم گیری بسته به نوع چربی، محل قرار گیری چربی و سن متقاضی متفاوت می باشد.
جراحی آبدومینو پلاستی
در این روش پوست زیر ناف و چربی های زیر شکم را خارج می کند. در این روش شکم بخیه می خورد. اما این روش نسبت به روش های دیگر کلی بوده و تمام چربی ها را خارج می کند. از روش آبدومینو پلاستی برای افراد بسیار چاق استفاده می کنند.
جراحی لیپولیز
روش لیپولیز امروزه بسیار محبوب است. در این روش نیاز به برش بدن نمی باشد و از طریق لیزر و وسیله ای شبیه سوزن که از سوراخی به داخل بدن می رود چربی ها را شکسته و باعث از بین رفتن آنها می شود.
جراحی ترکیبی
در این روش دو روش را با هم ترکیب می کنند تا نتیجه بهتری بگیرند. در بعضی افراد درمان با یک روش امکان پذیر نیست و در صورت انجام روش دیگر ممکن است نیاز به عمل دیگری داشته باشد. پس از دو روش استفاده می شود و این شرایط بسته به تصمیم پزشک و شرایط بدنی شما دارد.
چه افرادی از جراحی شکم استفاده کنند:
- افرادی که از بدنی سالم برخوردار هستند و سابقه بیماری نداشته اند.
- افراد چاقی که به مدت 6 ماه کاهش وزن نداشته اند.
- افرادی که بعد از زایمان های پی در پی شکمی شل و افتاده پیدا کرده اند.
چه افرادی نباید از جراحی شکم استفاده کنند:
- خانم هایی که قصد بارداری در آینده را دارند.
- افراد چاق با وزن فوق العاده زیاد
- کسانی که از جای بخیه بدشان میاید و کسانی که پوست حساسی دارند.
- افراد با بیماری های خاص که جراحی و بیهوشی برای آنها خطرناک می باشد.